Jdi na obsah Jdi na menu
 


Beznaděj a saně a sáňky - 30.12.2012 ve 14,00 od Třídomí

14. 12. 2012

aktualizace 29.12.2012:

Vzhledem k absenci dostatečné sněhové vrstvy potřebné k sáňkování se trasa zkracuje na: Třídomí, Kněžická, Imlaufovi. Předpokládá se pěší výstup na Kněžickou s lehkou zbrojí (s pekáči a podobnými zařízeními), zde je možné občerstvení, následný sjezd po sjezdovce k Imlaufom. Tam jsme očekávání prakticky kdykoli, ale protože tamní ubytovaní hosté se srotí kolem 18,00 na večeři, můžeme v té době dle libosti doplňovat tekutiny a vést řeči, po té budeme uhoštěni i jídlem (na vlastní náklady).

Pozměňovací návrh Bohouše: čas mezi startem a večeří ukrátit protažením trasy k Möhwaldově boudě s možným občerstvením kdekoli po trase (Kněžická, Möhwaldova, opět Kněžická) dle momentální chuti či potřeby.  O tomto návrhu bude rozhodnuto během první fáze výletu - mezi Třídomím a Kněžickou.

S ohledem na omezení sportovní části výletu se čas startu posouvá na 14,00. Společenská část zůstává beze změny.

Kdože zatím přislíbil účast:

Bohouš + Jana

Zdeněk + Iva

Petr A. + Ildika

Milan J. + Eva

Milan B. + Hana

gestor + Jitka  

 

původní sdělení ze 14.12.2012:

Vážení kolegové, vážené partnerky, milé saně,

v předvečer posledního dne tohoto roku vyrazí Beznaděj se saněmi po trati:  Třídomí, Kněžická, Třídomí, Kněžická, Třídomí, Kněžická,Třídomí, Kněžická, Třídomí, Kněžická, Imlaufovi. Případné zkrácení trasy není vyloučeno.

Čas srazu bude upřesněn, protože jsem zapomněl, jak to bylo v minulosti. Pracovně bych počítal se srazem ve 13,00 na Třídomí. Rozchod si netroufnu ani odhanout. Uvítám vaše (včas uplatněné) pozměňovací návrhy.

Prosím o vaši prezentaci (kletvik@havex.cz) nejpozději do 29.12.2012, abychom se případně mohli telefonicky domlouvat na operativních změnách např. z důvodů nepříznivých okolností.

gestor Kletvík