Jdi na obsah Jdi na menu
 


Středa 17.06.2015 v 16,30 od Benziny na Kozákov

14. 6. 2015

Sraz v 16,30 u Benziny. Polema, přes lesy, loukama  tam a co nejrychleji (po asfaltu ?) zpátky. Na základně U Učíků je domluveno, že nezavřou dřív, dokud my se tam nevrátíme..

Detailně trasuje Bohouš:

Start již v 16.30 čerpací stanice Benzina, Valteřická. Vejsplachama na Kozinec, Horní Branná, Martinický les, Maňasovsko, Klimentův vrch, sjezd po silnici do Kundratic, Valdice, Čikvásky a po zelené do Semil, po silnici Chuchelna k obecnímu úřadu a po žluté nahoru na Komárov!!! Po silnici pak Kozákov a jsme v polovině. Z Kozákova dolů po silnici na Bačov a po červené dolu na Zelený háj. Kousek po hlavní a první odbočkou vlevo do Tuhaně, polema do Stružince. Ze Stružince do Želech a po silnici do Libštátu. Odsud směrem na Svojek a na kopci vlevo na Černé moře a odsud už jenom po silnici sjezdem do Mříčné, kravín Jilemnice, okolo Technolenu do Horní Branné, Vejsplachy a po hrázi rybníka konečně na Základnu. Krásných 70 km! To bude žízeň! Zdraví Bohouš

Bohouš si trať projel a hlásí, že je potřeba vyrazit už v 16,30. Omlouváme se těm, kdo si do paměti uložili původně oznámený jiný čas odjezdu.